За хората

Мислите ли, че e удобно да имате в телефона си списък с всички Ваши важни места в квартала и града? Магазини, заведения, фризьорски и козметични салони, фитнес, места за забавление и почивка.

Ние - ДА. Затова създадохме Regico.

Regico е безплатно приложение за телефони и таблети, работещи с платформите iOS и Android, с което можете да правите много полезни неща във Вашия град и квартал:

  • Да резервирате час при Вашия лекар или зъболекар, фризьор, масажист; маса в ресторант, бар или кафене; място за паркиране; тенис корт; час за шофиране; час за интервю, курсове, изпити и др.
  • Да получавате бонуси от всички места, в които сте лоялен клиент.
  • Да правите лесно и бързо поръчки на плодове и зеленчуци; хранителни продукти, готова храна, цветя или нещо друго във Вашия квартал. Поръчвайте направо през телефона, където и да се намирате, а след това вземете поръчаното след работа, в удобно за Вас време. А най-добрите търговци ще ви го доставят у дома и ще платите при получаване.

За да стане възможно това, трябва и Вашите търговци, магазини или услуги също да се регистрират в Regico и да активират съответните услуги. Можете да ни помогнете, като им разкажете за нас. Инсталирайте си приложението. Разгледайте го и си поиграйте с него.

Ако идеята Ви хареса, разкажете на Вашия фризьор, зъболекар или любим ресторант. Поканете ги в Regico и те ще получат възможността да имат собствена Резервационна Система. Напълно безплатно. Кажете на Вашите любими заведения или на предпочитаните от Вас магазини за Бонусите и Поръчките, които могат лесно да използват с Regico.

 

Можете да инсталирате приложенията за iOS и Android от тук:

    

 

За всякакви препоръки, мнения и въпроси можете да се свържете с нас на нашия e-mail: people@regico.bg.

 

Надяваме се услугата да бъде полезна за Вас.