За бизнеса

Най-важното нещо за всеки бизнес са неговите клиенти. Именно за тях той съществува и работи.

 • 1. Как ще помогне Regico на вашия бизнес?

  Regico е уникална система за взаимодействие на фирмите с техните клиенти. Тя може да повиши конкурентоспособността на всеки малък бизнес, предоставяйки му инструменти, с които той да се съревновава успешно с големите компании в своя бранш.

  Днес ние живеем във време на динамични промени в отношенията бизнес - клиент. Отминава времето на анонимните клиенти, които идват, купуват нещо и си отиват. Технологиите позволяват на тези две основни групи – търговци и клиенти – да се познават лично, да комуникират персонално и много по-пълноценно. Regico Ви свързва с Вашите клиенти едновременно по лесен и богат на възможности начин. Когато се регистрирате в платформата, Вие може да активирате поотделно всяка услуга:

  • Резервации:
   Това е Вашата онлайн резервационна система, в която можете да записвате всички резервации, направени по телефона и да получавате резервации от Вашите клиенти директно през Интернет без телефонно обаждане. Вие определяте дали тези резервации ще се записват автоматично в графика Ви, или ще чакат потвърждение от Ваша страна.
  • Бонуси:
   С Regico Вие можете да стартирате собствена програма за лоялни клиенти. Считаме, че сме реализирали най-справедливата схема – колкото по-често клиентът идва при Вас, толкова повече бонуси получава. Ако намали своите посещения, бонусите също намаляват. Самите бонуси – какви да бъдат, колко на брой и за какъв срок – определяте Вие, само с няколко клика на мишката. След това системата работи напълно автоматично за вас.
  • Поръчки:
   Трябва ли за килограм ягоди клиентът да се качва на колата и да пътува до точно определен пазар? Трябва ли за черен хляб и маслини да ходи до големия супермаркет? А дали не може да ги поръча в някой от близките квартални магазини, а след работа да мине и да си ги вземе. Намерете нови клиенти в квартала! Предложете им повече отколкото очакват - доставка у дома в точен час. Спечелете ги завинаги!
 • 2. Сложно ли е да се работи с Regico и какво е нужно?

  Regico Bulgaria from Regico Bulgaria on Vimeo.

  Система за Резервации:
  Можете да работите със системата от всякъде - през компютър, таблет или телефон. Най-удобно е да имате таблет в обекта, а ако работите сам, Ви е достатъчен и телефон. С Regico можете да проверите Вашите резервации от всяко устройство, свързано с Интернет, без значение дали сте на работа, у дома, в задръстването на пътя или дори в чужбина. Всички данни се пазят и резервират на нашите сървъри – Вие нямате грижа за това.

  Система за Бонуси:
  Тази услуга може да работи дори и без хардуерно устройство в обекта за клиенти. Просто настройте бонусите от компютър у дома или офиса и програмата за лоялни клиенти ще работи месеци наред напълно автоматично. Но ако разполагате с таблет или смартфон в обекта, ще имате пълен контрол върху посещенията и използваните бонуси.

  Система за Поръчки:
  Ако приемате поръчки с изпълнение на следващия ден, е възможно да ги преглеждате на компютъра у дома след работа и да разпечатате списъка. А на другия ден да заредите поръчаното и да го предадете на Вашия клиент. Ако обаче желаете да обслужвате поръчки за по-кратък период – например след 4 часа – тогава Ви препоръчваме използването на таблет в обекта.

 • 3. А какво точно представляват Бонусите?

  Regico Бонуси:

  След като сте се регистрирали в Regico и сте активирали услугата Бонуси, вие трябва да въведете вида, количеството и срока за бонусите, които ще раздавате на Вашите лоялни клиенти.

   

  Например:
  Постоянен Бонус: Отстъпка от 10% при поръчки над 15 лева.
  Специален Бонус: Отстъпка от 25% за късен обяд от 14.30 до 16.30.
  Срок на валидност: 30 дни.

   

  Във вашата програма за лоялни клиенти можете лесно да зададете един Постоянен Бонус и до три Специални Бонуса. Можете да ги променяте по всяко време.

  Услугата работи по следния начин:

  1. Когато клиент Ви добави в неговия списък с любими места, системата му изпраща Постоянен бонус от Ваше име – например отстъпка от 10% за поръчки на стойност над 15 лв., който той може да използва при всяко свое посещение при вас.
  2. След първото използване на Постоянния бонус – клиентът получава първия Специален бонус от Ваше име.
  3. След използване на Специален бонус - клиентът получава следващия.
  4. След като периода изтече започва нов период и клиентът отново получава от Ваше име първи Специален бонус.
 • 4. Как работят Поръчките?

  Regico Поръчки:

  Системата за Поръчки е в режим на разработка и ще бъде налична за ползване скоро.

 • 5. Колко ще Ви струва използването на платформата Regico?

  Ние наистина искаме да бъдем полезни на малкия и среден бизнес.

  Затова решихме, че Системата за Резервации ще бъде напълно безплатна услуга ЗАВИНАГИ.

  Нашият модел се базира на това - бизнесът да плаща за ползването на системите Бонуси и/или Поръчки.

  Стартираме с прост и ясен план:

  1. Резервации – безплатна услуга
  2. Бонуси – 1 лв./ден за търговски обект
  3. Поръчки – 1 лв./ден за търговски обект или 5% от стойността на поръчката

  За крайните потребители платформата Regico е изцяло безплатна.

 

Това е.

(!) Нямаме хартиени договори и твърди срокове.

(!) Лесно можете да се регистрирате и да активирате една или повече услуги.

(!) Можете да деактивирате всяка услуга по всяко време.

(!) Можете да ги активирате отново във всеки един момент.

 

Как ви се струва всичко това?

За всякакви препоръки, мнения и въпроси можете да се свържете с нас на нашия e-mail: business@regico.bg

 

Надяваме се услугата да бъде полезна за Вас. Пожелаваме ви успешен бизнес!